KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ

A Magyar Leonbergi Tenyésztők és Kedvelők Egyesületének (továbbiakban: Magyar Leonbergi Egyesület) elnöksége Tisztelettel meghívja Önt az Egyesület évi rendes közgyűlésére, melynek

ideje: 2021. október 9. szombat 10,30 óra

helye: Dombóvár, Pannónia Étterem és Kávézó (Dombóvár, III. u. 47.) 

tervezett napirendi pontok:

1, Levezető elnök, jegyzőkönyvvezető és jegyzőkönyv hitelesítők és szavazat számláló bizottság megválasztása

2, Napirendi pontok ismertetése, elfogadása

3, Elnöki beszámoló a 2020-as évről

4, A Magyar Leonbergi Egyesületbe történő belépési kérelmek jóváhagyása

5, A Magyar Leonbergi Egyesület 2020. évi pénzügyi beszámolójának ismertetése, elfogadása

6, A Magyar Leonbergi Egyesület 2022. évi tervei, programjavaslatok. A 2022. évi kiállítások előkészítése, feladatok megbeszélése, tenyészszemlék időpontjának, helyszínének meghatározása.

7, 2022. évi díjtáblázat ismertetése, elfogadása

8, Tisztújítás a tisztségviselők mandátumának lejárata miatt, Alapszabály IV. 14 § – nak módosítása a tisztségviselő választás eredményének megfelelően

Amennyiben a fenti időpontban a közgyűlés nem határozatképes, úgy 2021. október 9-én (szombat) 10,45 órakor a napirendi pontok változatlanul hagyása mellett az eredeti helyszínen megismételt közgyűlést tartunk, mely a megjelentek számára való tekintet nélkül a meghirdetett napirendek vonatkozásában határozatképes.

 

Dombóvár, 2021. szeptember  23.

Tisztelettel:

                                                                                          Tóth Zoltán Géza s.k.

                                                            Magyar Leonbergi Tenyésztők és Kedvelők Egyesület

                                                                                                 elnök

előterjesztés a közgyűlés 7. napirendi pontjához

A pandémia miatt őszre halasztott közgyűlésnek technikai oka is van, hiszen Egyesületünk immár 4 éves, így az alakuló ülésen választott tisztségviselők mandátuma ebben az évben lejár, az idei közgyűlésünk tisztújító közgyűlés. Kérjük, amennyiben érzel magadban ambíciót, vállalnál kicsit több feladatot, vagy ismersz olyan egyesületi tagot, akit szívesen látnál a vezetőség soraiban, jelölésed 2021. október 03-ig add le, a magyarleonbergi@gmail.com e-mail címre írásban, hogy a választást gördülékenyen le tudjuk bonyolítani.

Amennyiben a közgyűlésre a meghívóban szereplőkön túl, új napirendi pont felvételi javaslatod, előterjesztésed van/lenne, azt szíveskedj szintén a magyarleonbergi@gmail.com e-mail címre 2021. október 03-ig írásban előterjeszteni. Az előterjesztésnek tartalmaznia kell a határozati javaslatot is!