Rendezvény beszámoló

Kedves MLE tagok, oldalunk olvasói!

Kissé megkésve adunk számot a 2023. év Leonbergi Speciál és Klub kiállításáról, melyet szeptember 9-én Jakabszálláson rendeztünk meg. A helyszín biztosításáért ezúton is köszönetet mondunk a a Duna-Tisza Közi Kynológiai Egyesületnek és Fekete László elnök úrnak, hogy az igényeinknek maximálisan megfelelő területtel biztosították kiállításaink zavartalan lebonyolítását. Köszönjük Bosnjak Tibor és Oláh Gábor FCI küllem bírók és Forgács Istvánné őrző – védő teljesítmény bíró korrekt munkáját!

Köszönetet mondunk kiállításaink fő támogatójának, a Meganel Kereskedelmi Kft.- nek, akik a SUSA tápok kizárólagos hazai forgalmazását végzik és hosszú évek óta nagyvonalúan támogatják rendezvényeinket. Köszönjük nevezőnk nevében a támogatást a PLATINUM Magyarország Kft.-nek és a KutyaeledelBolt.hu-nak, valamint a Fónagy és Walter Vendég és Borház – nak! Köszönjük segítőinknek, aktív tagjainknak, nevezőinknek és végül, de nem utolsó sorban a nevezett kutyáknak, hogy a rendkívül meleg időjárás ellenére egész nap kitartottak, segítették a munkát, tisztességgel fogadták a bírók ítéletét és remek hangulatban töltötték a napot.

Gratulálunk idei évi Speciál és Klub győztesünknek,  Casper Buddy Memory of Gina – nak és gazdájának, Petra Kulhánková-nak, kiket ezúton is meghívjuk a 2024-es évi Klub kiállításunkra, mivel  Klubkiállításunk győzteseként magával vitte Egyesületünk vándorseregét, melyet jövőre van lehetősége megvédeni. A kiállítások eredményei már megtalálhatóak honlapunkon. Sajnos fotós segítségünk nem érkezett, így nagyon kevés képpel, de szeretnénk kicsit átadni a nap hangulatát, illetve tisztelegni győzteseink előtt egy kis képes összeállítással.

MLE elnöksége