Speciál és Klub kiállítás győztesei

Egyesületünk a 2022-es évben a dunaújvárosi CAC kiállítás keretei között, október 30-án rendezte Speciál-, és Klub kiállítását. A kiállítási helyszín biztosításáért köszönetet mondunk a Dunaújváros és Környéke Ebtenyésztők Egyesületének, Szöllősi Anikó elnök asszonynak, amiért biztosították, hogy rendezvényeinket méltó helyszínen tarthassuk meg. A SUSA tápok kizárólagos magyarországi forgalmazója ebben az évben is kimagasló szinten támogatta rendezvényeinket, ezúton is köszönjük! Speciál kiállításunk rozettáinak készítését köszönjük a MesWork – nek, míg Klub kiállításunk kupáinak feliratozását a Bánfai Óraszalonnak.

Speciál kiállításunk nevezett kutyáinak bírálatára Juhász Istvánné FCI bírót kértük fel. A kiállítás BOB címét Perle des Lebens Conan (tulajdonos: Paronai János és dr. Rezneki Márta), míg BOS címét Leo – Szépe Nadin (tulajdonos: Fázer János és Hordós Gyöngyi) nyerte el. Fiatal Speciálgyőztes címet kapott Armand Lionheart Guardian (tulajdonos: Sánta Beáta) és Veterán Speciál győztes lett Pilisvölgyi Nemes Demi Moore (tulajdonos: Korai János).  A győzteseknek gratulálunk, és minden résztvevőnek köszönjük a nevezést!

 

Klub kiállításunk nevezett kutyáinak bírálatára dr. Kaszás Emese FCI bírót kértük fel. A kiállítás BOB címét és a Klub kiállításaink vándor serlegét Perle des Lebens Conan (tulajdonos: Paronai János és dr. Rezneki Márta), míg BOS címét Leo – Szépe Nadin (tulajdonos: Fázer János és Hordós Gyöngyi) nyerte el. Fiatal Klubgyőztes címet kapott Armand Lionheart Guardian (tulajdonos: Sánta Beáta) és Veterán Klubgyőztes lett Pilisvölgyi Nemes Demi Moore (tulajdonos: Korai János).  A győzteseknek gratulálunk, és minden résztvevőnek köszönjük a nevezést!

Kiállításainkkal egy időben klubnapot is tartottunk, melyen a résztvevők a Pannónia Étterem és Kávézó jóvoltából egy ebédre lettek vendégül látva. Sok régi ismerős találkozott így, és folytathatott beszélgetést a leonbergiről, a tenyésztés jövőjéről, a kutyatartás mindennapjairól. Köszönjük tagjainknak, hogy ebben az évben is velünk voltak, részt vettek ezeken az eseményeken és jelen voltak az Egyesület egész éves munkájában. Jövőre veletek ugyan így!

MLE elnöksége